BLOGG Emmy Winther

Var han någonsin viktig?

13 december, 2017

T​id för mig är väldigt viktigt, jag kommer alltså aldrig ge en människa tid om jag inte ser att det ger mig något. Jag kommer aldrig ge dig mitt förtroende om du inte lyssnar när jag öppnar upp mig. Jag blir irriterad när någon jag tycker om höjer rösten, vi ska kunna tala till varandra i vanlig ton och du ska inte trycka ned mig. Vänd aldrig ditt skit mot mig, jag har aldrig gjort något förutom att vara snäll. Jag har väldigt svårt att fastna för någon och jag tror att det beror på min rastlöshet. Enda gången jag blir såld är när jag lyckas finna en trygghet som kan stimulera min själ, jag behöver bli lugn.

Kärlek, det är både skrämmande och spännande. En gång fick jag mitt hjärta i små delar, tänk om han gör detsamma? men det är spännande, du är spännande, jag finner dig intressant. I min ensamhet brukar jag tänka tillbaka på hur jag mådde, jag bara låg där som en utslagen soldat, visste varken in eller ut. Kommer jag bli hel igen och kommer jag våga ge mitt hjärta till någon igen? inte än, rädslan av att bli förkrossad är alldeles för stor. I varje hjätekross får du en lärdom, du lär dig hantera dina känslor annorlunda och du ser saker från ett annat perspektiv. I efterhand förstår jag hela grejen, jag gav hela mig själv till någon som inte var redo att göra detsamma för mig. Jag skulle inte kalla mig naiv, men jag ville tro det bästa trots att jag egentligen redan visste hur sagan skulle sluta innan den ens hade börjat.

Jag ville aldrig släppa taget, jag skrev att jag inte kunde leva utan honom, jag sörjde för att jag mist en viktig människa i mitt liv. Men var han någonsin viktig, eller var det bilden av oss två som blivit förstorad? nå väl, jag sitter här idag och känner mig hel för första gången. Jag har släppt taget och förstört bilden av oss två tillsammans, bilden som varit mitt enda hinder till att gå vidare. Den är raderad nu, du är borta. Jag är glad över att jag insåg och förstod, jag har släppt dig nu. I mitt hela sörjande så förstod jag en viktig sak och det är att aldrig göra en annan person till huvudsaken i ditt liv. Jag kommer aldrig igen att anpassa mitt liv efter någon för att den ska lyckas nå sin dröm, medan jag står kvar på sidan och glömmer bort mina drömmar. Den enda gången jag kommer att anpassa mig, är om du är redo att uppnå våra drömmar tillsammans, oavsett om de skiljer sig. Det är väl hela grejen med att älska och dela, man gör saker tillsammans och inte ensam. Jag känner en sådan frihet i min själ igen och det glädjer mig. Efter varje hjärtekross kommer en lärdom, glöm inte det.

You Might Also Like

Inga kommentarer ännu

Lämna kommentar