BLOGG TEXTER

Ta fram din GirlPower

13 december, 2017

Du ligger i din säng, känner en stor klump i magen. Du är ledsen, känner dig tom samtidigt som ditt innehåll skriker. Du hade så höga förhoppningar, du trodde att han var annorlunda, att du var speciell och att det kanske en dag skulle bli ni. Du gjorde ditt bästa, du var lojal, trogen, en god vän och en god partner, så varför gick han sin väg? varför valde han att krossa dig när ni två kunde bli ett team av guld? Rädsla. Du känner dig rädd, du vill inte möta på honom. Hur skulle du reagerar? du önskar varje dag att han ska höra av sig igen. Du kan inte tänka dig en värld utan honom, du kan inte tänka dig att dela ditt hjärta med någon annan än honom. Du är sårad, svag, vilse.

Du vill skriva, du vill skrika, du vill ringa och säga att du saknar honom. Men vad är det egentligen som du saknar? har du glömt att han nyligen stampade på dig, förminskade dig, sårade dig och krossade dig? Vad är det egentligen som du vill ha tillbaka, när han betedde sig illa? 

Älta inte över gammalt skit, gå därifrån och visa honom vad han missar. Hör inte av dig, visa inget intresse och gå inte tillbaka när han väl kommer krypandes som en liten hemlös hund. Dags att ta fram din sida av power, dags att visa vem det är som bestämmer. Det finns ingen bättre känsla än när han hör av sig igen efter dessa veckor, han påstår att han saknar dig men du har gått vidare. Han har inte längre något värde. Va inte den där tjejer som springer efter någon som gjort dig till åtlöje. Jaga inte efter någon som förnedrat dig, som fått dig att känna dig som den minsta lilla flickan i världen. Vägra ta skit och vägra gå tillbaka till skit. Du måste finna ditt värde. Du har intalat dig själv att det inte finns någon som honom, att du aldrig kommer bli förälskad igen men tro mig det kommer du. Intala dig själv att det finns någon annan, en person som är värd dig och ditt hjärta. Sitt inte hemma och vänta på honom, vänd blad och gå vidare.

Jag är tillbaka till en iskalla divan jag är, jag dör inte för killar men de dör för mig. Det är en fantastisk känsla. Det är din tur nu, ta fram din girlpower för den om något är livsfarlig.

You Might Also Like

Inga kommentarer ännu

Lämna kommentar