Emmy Winther

NICEBEAUTY.SE

13 december, 2017

IMG_3685I Samarbete med NiceBeauty.se <3
Har haft en helg fri från Sociala Medier, nästintill. Jag har behövt andas ut några dagar. Idag är det måndag och jag har vaknat på rätt sida, trots att larmet ringde 06.45 då han bredvid mig skulle stiga upp tidigt. Jag har fått hem ett paket från NiceBeauty vilket är en hemsida som säljer skönhetsprodukter online! Som jag nämnt, tror jag, gick min plattång sönder och hur bra är det inte att jag fick en ny idag? Lycka!

IMG_3689Fick även mirakel hårsnodden och en hårborste med i paketet! IMG_3686IMG_3687Jag älskar att förpackningarna är silvriga, ser så fräscht ut. En av sminkprodukterna är en foundation, den är väldigt tunn, men ändå täckande på ett naturligt sätt. Den är även väldigt matt och personligen tycker jag inte att det krävs ett puder över. Min favorit är mascaran, den är lätt att arbeta med och gör inte dina fransar till klumpar. IMG_3688Sist men inte minst, ansiktsprodukter från Rønsbøl. FACEWASH är lämplig till alla hudtyper, fungerar som både ansiktstvätt men tar även bort smink. SKINTONIC är väldigt fuktgivande, vilket såklart är bra nu när kylan gör våra ansikten torra (läs mer om produkterna genom länkarna) HÄR hittar ni fler produkter från Rønsbøl!

Tack till NICEBEAUTY.COM <3

You Might Also Like

Inga kommentarer ännu

Lämna kommentar