BLOGG TEXTER

MEN DUMPA HONOM DÅ

13 december, 2017

”Han sårade mig men jag förlät honom” 

Ni vet den där äckliga känslan som kryper i ens kropp när någon svikit en? det känns lixom inte som en sten utan som ett jävla berg i magen. Du känner dig korkad för att du varit lojal till en person som behandlat dig väldigt illa. Ett svek som skriker inåt i dig och du känner att du inte duger. Trots det, väljer många att bortse och istället förlåta. Trots att personen fått dig att framstå som en idiot.
JAHHan är ett svin säger du, samtidigt som du förlåter honom nästa dag. Du vaknar av ett samtal eller ett sms där han ber om ursäkt. Nu är allt lugnt tänker du, det vara bara ett misstag, trots att du egentligen vet att det var ett misstag för mycket. Du vill ge honom en till chans, han kanske har förändrats men det tar inte lång tid innan han gör ytterligare ett misstag. Vi förlåter för lätt, eller bortser från det dåliga då vi är rädda att behöva gå igenom det där berget i magen. Det spelar ingen roll hur många gånger han försöker gottgöra, inåt i dig kommer det fortfarande finnas en oro. Dumpa honom.

Du känner svartsjuka för att han inte ger dig trygghet. Du är orolig när han är ute med sina vänner för att du egentligen inte litar på honom. När jag skriver dumpa honom då, så menar jag det. Dumpa honom. Du kan inte bygga ett tryggt förhållande på lögner. Trygghet är den bästa känslan, i alla relationer. Du ska vara bland människor du litar på, vad är annars vitsen? Ni stannar kvar i halvdana relationer för att ni inte vågar bryta, ni är rädda för vad som kommer hända här näst ”tänk om jag aldrig hittar kärlek igen”. Kärlek är det finaste som finns och mellan två personer som älskar varandra så finns det inga lögner, inga svek. Det finns trygghet och lycka. Personligen är jag hellre ensam än i ett förhållande där min partner ger mig en klump i magen. Jag är hellre ensam med all fokus på mig själv, istället för att lägga all min fokus på en idiot till snubbe som inte ger mig trygghet. Kärlek hittar du igen, men se till att ge din kärlek till någon som förtjänar den.

You Might Also Like

Inga kommentarer ännu

Lämna kommentar