Emmy Winther TEXTER

KUNDE ROSE SLÄPPA JACK SÅ KAN DU SLÄPPA DITT FULA EX

13 december, 2017

Jag får så mycket frågor om hur man kommer över en person. Ni vill ha den korta vägen att springa, den där mystiska genvägen som man hittade på idrotten när läraren tvingade en springa i skogen. Finns den när det kommer till hjärtekross? Talade med en vän igår. Sorgsen, förstörd, hjärtat i små delar. Fick ont i min själ men ville inte slänga massa bullshit om att ”det blir bra snart” för det tar tid. Att läka ett sår går inte på 1 dag, du kan lägga dina plåster för att skydda men bakom sitter det fortfarande ett öppet sår. Man vill dricka sig full i hopp om att glömma, men 9/10 gånger så kommer du hitta dig själv i tårar på toaletten. Du vägrar inse, vägrar acceptera och du slutar inte hoppas på att det ska bli ni igen, att han ska komma tillbaka.

1: Hitta något att sysselsätta dig med och nu menar jag inte flaskan.
Arbete, en hobby, kanske tom en ny hobby som du hela tiden tänkt att börja med men du har aldrig funnit tid. Vad har du nu om inte tid? du är solo och all denna tid du spenderat på ditt ex kan du nu lägga på dig själv. Det kommer få dig att komma i andra tankebanor.

2: Låt det läka, det finns ingen fuskväg att springa.
Det tar tid och det är inget du kan styra över. Varje dag kommer att vara lättare, under varje timme som passerar så kommer han sakta men säkert suddas ut i ditt huvud. Du kommer vara svag och förstörd, men du kommer förr eller senare resa dig och känna dig som en superwoman. Starkare än någonsin och du kommer kunna titta tillbaka och känna ”jag klarade mig, jag är odödlig”

3: Acceptera.
Jag fattar, du går runt och önskar att det ska bli ni igen, att han ska komma tillbaka men hur ont det än gör så måste du acceptera att ni två finns inte längre. Du måste sluta önska och hoppas, han krossade dig så låt honom inte komma tillbaka och göra samma sak igen. Du måste vända blad för att kunna gå vidare. (Tro mig, det finns sjukt mycket snygga killar på denna planet du kommer inte dö ensam)

4: Fokus på dig själv.
Ey, du är din huvudperson, du är en Queen, gör något för dig själv. Det kan handla om att resa någonstans eller att fixa en bränna. Gör något som du länge längtat efter. När jag blev singel så startade jag min blogg. Under flera år har jag intalat mig själv att jag inte kan skriva längre texter, men kolla nu? jag skriver långa texter varje dag.

5: SLUTA STALKA.
Vart är han? vad gör han? vem är den där tjejen? Att stalka är en hinderbana, du sätter jobbiga hinder på en raksträcka. Skit i vad han gör och fokusera istället på vad du gör. Jag fattar, det är svårt att låta bli men avfölj om du känner att det blir ett beroende. Kunde Rose släppa taget om Jack så kan du släppa taget om ditt fula ex som uppenbarligen inte förtjänar dig.

You Might Also Like

Inga kommentarer ännu

Lämna kommentar