BLOGG Emmy Winther

Jag blir inte intresserad

13 december, 2017

”Hur får man egentligen träffa dig?” frågade han efter att jag medvetet ignorerat dem senaste meddelandena. Jag känner inte ens dig, varför skulle jag träffa dig? Jag tror att jag blivit miss omöjlig. Killar har en grej att bygga upp sig själva som all that medan de egentligen inte är något annat än en osäker liten individ. Jag dejtar inte, jag kan kommunicera med en kille över internet, men det är de gånger jag inte kan sova eller är allmänt rastlös. Jag blir verkligen inte intresserad längre?

När jag var 19 fick jag smaka på ett hjärtekross och någonstans där föddes mitt avsky till män. Aldrig igen, jag kommer aldrig att släppa in någon igen. När jag var 21, alltså för prick ett år sedan, så träffade jag Alexander. Livets bästa kärlek hade jag med honom, vi skiljdes åt på grund av olika val i livet. Jag kände aldrig avsky efter, mer rädsla. Jag blir alltid lika fascinerad när människor hoppar in i något nytt 1 månad efter ett breakup, jag menar jag kan inte ens hitta en kvalificerad kille att prata med på tinder. Jag vet att människor ofta känner rädsla av att vara ensamma, du tänker att du aldrig kommer finna den rätte. Jag har också tänkt i dem banorna, idag skämtar jag om det, alla mina bästa vänner har en respektive medan jag alltid är deras plus 1, solo.

Jag har börjat uppskatta ensamtid, inte alltid men oftast. Jag tycker det är skönt att jag inte behöver anpassa mig efter någon och det är väl där problemet ligger, att jag inte blir intresserad, jag är inte redo för att dela mitt ego på mitten. Jag har knappt tid att träffa mina vänner, så hur skulle jag ha tid med en kille? Jag fyller 23 och jag har fortfarande hela livet framför mig, jag är inte rädd för att alltid vara ensam för det kommer jag inte att vara. Däremot så kommer jag inte jaga efter kärlek för att försöka fylla ett gammalt tomrum, som en vikarier, en person som inte vet något om klassen men är där för att försöka göra sitt jobb medan eleverna utnyttjat den stackaren. Alla måste sluta tro att singel är något dåligt, det är som singel du kan leva som en rockstjärna eller bara hitta dig själv och lägga 100 procent fokus på saker du vill uppnå.

Jag är inte intresserad av syfte att jag varken har tid eller intresse av att anpassa mig, förstår du pojke lilla? ägnade ett helt inlägg för att besvara din fråga.

You Might Also Like

Inga kommentarer ännu

Lämna kommentar