BLOGG TEXTER

HUR VÅGAR JAG SLÄPPA IN NÅGON PÅ DJUPET?

13 december, 2017

Hej Emmy! Alltså, följer dig på twitter och gick in på din blogg och du är så jävla grym! Ser upp till dig så otroligt mycket och det du gör, det är fantastiskt! Du är fantastisk!

Jag tänkte faktiskt fråga en grej för du är ju jävligt klok. Jag har ett problem: jag har så svårt för att skapa nya relationer och speciellt med killar. Sen mina föräldrar skildes för 6 år sedan så har man ju lärt sig att vem som helst kan krossa dig, även den du älskar mest och som du alltid trodde skulle backa dig. Idag är jag 20 år och har fortfarande aldrig gett mig in i ett romantiskt förhållande. Ett one night stand är inga problem men jag vågar inte något med någon som jag tror jag kommer träffa igen liksom. Jag har ju träffat någon som jag vet gillar mig men hur fan ska man våga prova? Det känns som att intresset är där nu men inte om han lärde känna hela mig för jag kan själv inte hantera mig ibland, och om jag inte vågar erkänna mina egna känslor för mig själv hur ska jag då kunna låta någon annan komma så tätt inpå? Jag vet inte men, det kändes bara som att du var rätt person att fråga.

Hej girl och tack så supermycket!
Vet du, jag har suttit i din båt och jag satt säkert där i 21 år. Jag tyckte att det var kul att träffa killar bara för att ha någon, men klivet in i ett förhållande var bland den läskigaste tanken. Att någon skulle komma en in på djupet, att presentera en kille för min familj och faktiskt öppet älska en människa. Aldrig i livet, tänkte jag då. Klart att man sneglade på andra med förhållande och kände en viss avundsjuka, medan man själv var en fegis som inte vågade släppa in någon.

Tiden att lära känna och rädslan för att bli sårad, jag tror att det är därför vi omedvetet, eller medvetet, backar ett steg. Tankar skrämmer oss, vi ser hur andra har blivit sårade och vi kanske tom, själva blivit djupt sårade en gång. Jag har tänkt på det här jättemycket, eller snarare, jag tänkte på det. Jag blev ofta irriterad på killen jag träffade då han inte förstod sig på mig, men samtidigt så gav jag honom aldrig möjligheter att förstå mig. Att förstå mig på djupet. Jag är både en enkel och komplicerad människa, komplicerad i de fall där man inte förstår hur jag fungerar och superenkel när man väl känner mig. Att öppna upp sig, spräcka bubblan och blotta sig är självklart väldigt läskigt. Men, det är också en befrielse. Helt plötsligt behöver du inte förklara varför du agerar på ett visst sätt för han förstår. Han förstår dig och han förstår ditt beteende.

Att lära känna en människa tar sin tid, jag brukar ofta säga att människor visar sitt rätta ess efter 3 månader. Känner man att det faktiskt pirrar i magen, så varför inte ta chansen? Jag hade mitt första förhållande förra året, alltså året jag fyllde 22. Jag vet faktiskt inte vem som blev mest paff, jag eller min mamma. Helt plötsligt öppnades en helt ny värld för mig. En pojkvän, en trygghet och ett helt perfekt förhållande med en perfekt kille. Allt det där som tidigare kändes jobbigt, att t.ex, släppa in en människa hos min familj, var absolut ingen svårigheter. Här är killen jag älskar och här är min familj. Jag  var trygg med honom, allt det som kändes svårt blev plötsligt väldigt enkelt.

Allt i livet handlar egentligen om att våga chansa, men såklart får man inte glömma att vara försiktig. Ens hjärta, som tidigare nämnt, är ömtåligt och så även ens tid. Om du i dagsläget faktiskt tycker om en kille på riktigt, så varför inte ta chansen att låta honom lära känna dig på riktigt? jag lovar dig att det sitter gamla damer på ålderdomshem där de fortfarande känner att de inte kan hantera sig själva. Alla har vågor i livet, alla reagerar olika på grund av situationer vi gått igenom men det är inte en anledning till att bromsa. Om han inte gillar dig för den du är, alltså även dina brister som vi alla människor besitter, så låt honom gå sin väg. Det är inte din förlust utan det blir snarare en erfarenhet, eller en smak på livet där du testar att släppa in en människa. En människa som inte bara är en vän. Let’s go girl, det kanske blir din livskärlek.

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Raymond Chandler 31 januari, 2019 at 05:56

    Jag heter Raymond Chandler från Lund-sverige. För två år sedan slutar min fru att ringa och sluta samla telefonsamtal, jag förstår att jag skadade henne. Jag älskade min fru så mycket, jag vill ha henne hemma om inte för min skull, men för barnens kärlek blev jag mycket ledsen, jag ber om ursäkt för henne och jag har lärt mig min lektion. Jag var så orolig och förvirrad varje ögonblick om hur jag kan kontakta min fru och fokusera hennes kärlek till mig igen. Fram till förra veckan såg jag en blogg på sättet att få din man tillbaka efter att ha lurat på honom av en kvinna från Kanada som fick samma hjälp från Drigbinovia för att återställa äktenskapsförälskelse. Jag känner mig känd och ångrar att jag skadade min fru, jag vill ha henne tillbaka för att älska mig som vi brukade älska varandra innan så jag snabbt kontaktar en kärleksspelares e-postadress har jag hört så mycket om Drigbinovias begåvade krafter för att återställa kärlek och familjeenhet och han är en äldre andlig healer från hela världen världen får hjälp, jag läser bra vittnesbörd om den här mannen, han återställer äktenskapet, hjälper människor att återvända till kärlek, sluta skilja sig och bota blodsjukdomar och få promtion i ditt jobb. Jag läser alla dessa goda vittnesbörd och bekräftar från en Lady Mary Michael är en av de kvinnor som fick hjälp från Drigbinovia år sedan, kallade jag den här damen på telefonen och hon vittnar om att det var sant Drigbinovia hjälper till att rädda sitt äktenskap för två år sedan Och han gör fortfarande samma sak idag. Jag trodde att hennes vittnesbörd var riktigt, på grund av min personliga erfarenhet från andra stavhjul, kontaktar jag så många andra kärleksspelhjul innan, men ingen kunde hjälpa mig att ta tillbaka min ex-fru, de hjälpte inte situationen jag befann mig . Men jag ger Drigbinovia det sista försöket, jag älskar min kloka, vi hade två barn tillsammans och jag behövde hustru att vara där för mig och mina barn att växa upp som en lycklig familj. Jag skickar ett meddelande till [doctorigbinovia93@gmail.com ] e-postadress, omedelbart några minuter, jag får ett svarmeddelande från honom, jag var så glad att inlägget var giltigt och fortfarande fungerar, jag förklarar mina relationsproblem till Drigbinovia, jag ber om hjälp att ta tillbaka min fru Sarah älskade mig mer än någonsin förut. Drigbinovia lovar mig med försäkran 100% garanti framgång, han berättade att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla kärleksspel processer och förfaranden till mig och han berättade för mig materialet att köpa för lunchning av stava framgång, gjorde jag som han sa. Så tidigt på torsdag morgon är det två dagar efter Drigbinovia lunch Love-spell på min vägnar, för första gången min fru min mobiltelefon mig med ett okänt nummer, även om jag var så glad i över sex år har jag inte fått telefonsamtal från henne, ingen textmeddelanden och hon vägrar att pissa på mina samtal. Wow Jag var väldigt glad att få sitt telefonsamtal så plötsligt precis som Drigbinovia lovade mig att hon kommer att kontakta mig när kärleksspel lunchas i luften. Detta är ett underbart mirakel för mig, jag trodde vad Drigbinovia Love-Spell arbetar för att återvända till min fru hemma. Jag är overwelmed med glädje och glädje i mitt hjärta för att dela detta vittnesbörd, jag ringde Drigbinovia för att informera honom. Drigbinovia sa att jag inte skulle oroa mig. Sara min fru är redan på väg hem för att träffa mig, Drigbinovia försäkrar mig att min fru kommer återvända hem om tre dagar. Precis som Drigbinovia sa, kom min fru sarry hem för att se mig med många stora gåvor. När jag först satte mina ögon på min vackra fru sarry såg jag tårar rullade ner i mina kontroller när jag omfamnade henne med ursäkta kyssar. Jag var fylld av glada tårar. Precis som Drigbinovia sa, kom min fru Sarry hem för att se mig med många stora gåvor. När jag först satte mina ögon på min vackra fru Sarah såg jag tårar rullade ner på mina kontroller när jag omfamnade henne med ursäkter. Jag var fylld av glada tårar. Precis som Drigbinovia sa, kom min fru Sara tillbaka hem för att se mig och våra barn med många gåvor jag var fylld av glada tårar. Jag vill använda detta medium för att säga ett stort tack till den stora Drigbinovia utan honom det skulle inte ha varit möjligt, vem som helst som läser denna kommentar bör veta att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vårt liv och äktenskap, oavsett vad som händer i vårt äktenskap, bör vi alltid försöka göra rättvisa och uppskatta vad vi har. Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesbörd här det kommer att motivera för att hjälpa så många unga eller gamla par lösa sina problem med äktenskapsrelationer. När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur svårt det är.

  • Lämna kommentar