BLOGG TEXTER

Hur kommer man över ett ex?

13 december, 2017

Det här med att få sitt hjärta krossat är allt förutom roligt. Jag har sett att en del har skrivit till mig och frågat hur man kommer över ett ex. Så hur fan gör man då? knäpper med fingrarna sen är hjärtat läkt! Nä, sällan. Det tar sin tid och alla hanterar det olika men jag ska helt klart ge er mina bästa knep.

Bryt kontakten
Sluta hör av dig till personen, hen ska inte längre vara fokuset i ditt liv. Om du fortsätter försöker kämpa för just den personen, så kommer du aldrig kunna vända blad och gå vidare. Samt varför ska du kämpa för någon som inte kämpar för dig, remember? Det är verkligen den svåraste biten, att verkligen bryta kontakten men jag lovar er att i slutändan är det värt det.

Varför fortsätter du stalka?
Nej du ska inte kolla vad hen laddar upp på instagram, du ska inte kolla var hen checkar in sig och du sa absolut inte börja snoka ifall att personen börjat träffa någon ny. Du ska ta bort hen från sociala medier om du känner att du MÅSTE kontrollera. Vad hen gör är irrelevant. ”Man gråter inte över en man, man går ut och hittar en bättre”

Lets the game begin
Du är singel, du är solo och du kan göra exakt vad du vill. Samla dina bästa vänner, planera en kväll som du kan se framemot. Det gör att dina tuffa dagar blir allt enklare och när dagen är kommen, ut och flörta med andra, dansa, skratta och fuck personen som krossade ditt hjärta.

Dags att gå vidare
Va ledsen, må skit men sen res dig sen upp som en jävla vinnare. Jag vet att ofta så väger de bra sakerna över dem dåliga när man blivit hjärtekrossad. Man fantiserar om alla bra stunder man haft, kollar på alla fina bilder man tagit tillsammans och allt annat dylikt skit om följer med i paketet. SLUTA. Tänk på alla dåliga saker, t.ex. när hen fått dig att må dåligt efter ett bråk, eller när personen rent ut sagt äcklat dig helt brutalt.

Fokus på dig själv
Det bästa med att vara singel är att man behöver inte bry sig ett skit om någon annan än sig själv. Man behöver inte anpassa sig efter något och man slipper att bli en soffpotatis. Unna dig själv. När jag blev singel så fixade jag mina naglar, satte i hårförläning sedan shoppade jag kläder för lite mer pengar än förväntat och hur jävla snygg är jag inte nu. Vad vill du göra för dig själv? vad mår du bra av? för inte fan mår du bra av att fortsätta ödsla energi på ett ex.

Vad väntar du på? ut och mingla. Världen är så redo för dig.

You Might Also Like

Inga kommentarer ännu

Lämna kommentar