OUTFITS

HÅRFÖRLÄNGNING AV KVALITÈ!

13 december, 2017

I samarbete med Hairtastic
 Vintern kan göra att man känner sig så rutten och är det något jag verkligen avskyr, är det när mitt hår känns fult. Älskar såklart mitt korta hår, men inget slår ett svall. Var förbi grymma Hairtastic igår och det blev ett fantastiskt resultat. Såklart inte något jag endast säger, utan håret är perfektion. Känner mig egentligen snygg igen, trots vintern.F654BBF3-5DFC-4774-9927-DAD5DEBACAFFC41FF2AF-5DA1-405F-97BE-D9980BDDE5D4Förr hade jag upp till 150 slingor i mitt hår. Hos Hairtastic behövde jag endast 100 styck då deras hår är fylligt, vilket är skonsammare för ditt hår. Är så löjligt nöjd med resultatet, men det är såklart inte det bästa!3981CDCA-C7BE-408A-9307-FC3BD5E4BD5FFör vad vore ett inlägg utan en fantastisk rabattkod? 25% off om ni uppger koden EMMY25 i kassan vid beställning online men, koden gäller även vid bokning på salongen. På deras Instagram hittar ni före och efterbilder: Hairtasticab

På hemsida hittar ni även andra metoder, som tex CLIPS vilken är perfekt för dig som vill kunna ta ur och i din förlängning. Bra om man tex bara vill tjocka upp håret ibland! Hemsidan hittar ni HÄR ! 

Håret är verkligen fantastisk. Obs, koden gäller tom 31/1!

You Might Also Like

Inga kommentarer ännu

Lämna kommentar