Okategoriserade

En otrohetsskandal

13 december, 2017

Hej Emmy! Du har blivit min nya Michaela Forni typ och älskar hur klok du är! Tänkte om du kunde svara på några frågor? Hur går man vidare med någon som har varit otrogen mot en, och glömmer det? min kille var otrogen mot mig med en jobbarkompis och jag förlät honom. Men efter det så har jag blivit väldigt avundsjuk för det känns som att han kollar på andra och attraheras mer av dom än mig. Min självkänsla är typ 0 och ser andra tjejer som ett hot. Hur börjar man se sig själv vacker igen och vet att han bara vill ha mig?

Hej och tack så mycket. Blir så jävla glad av dessa kommentarer, det motiverar mig till att fortsätta. Din fråga är lite komplicerad, men jag ska formulera mig så gott jag kan.

Kärlek är fanatiskt, en sjuk magi som delas mellan två individer. Man gör allt för sin partner, delar alla hemligheter, bollar tankar, skriker, gråter och skrattar tillsammans. Man bli ett ”vi”, enade. Sen händer det som inte får hända, din partner är otrogen. Du blir förkrossad, känner dig förolämpad, du vill förstöra allt i din närhet, du är förbannad, du är ledsen, du är svag.

Den lättaste utvägen är att förlåta, just för att man inte orkar gå igenom hela processen och nu menar jag processen i att plocka upp sitt hjärta som ligger i små delar. Det är en enkel undanflykt men problemet är att du har ingen tillit och hur är ett förhållande utan tillit? Saker som förr var enkla kommer efter en otrohet vara rent åt helvete. Allt han säger kommer i dina öron låta som en lögn. Du kommer undersöka allt han gör, det kommer bli konflikter dagligen och i ditt hjärta, så kommer det fortfarande skrika svek, hur du än försöker förtränga.

Du känner svartsjuka då han fick dig att känna det ingen människa ska behöva känna. Han krossade dig. Har du förträngt det? Kämpade han för att få dig tillbaka, eller förlät du kanske honom för snabbt? Varför kollar han på andra tjejer, när du är den enda tjejen i hans värld? han ska titta på dig som om du är hans trofé, han ska avguda dig, gör han det? Din självkänsla är under jorden då han förnedrade dig, fick dig att känna dig smutsig och att du inte räcker till. Han svek dig. Han gjorde allt man inte gör mot en människa man älskar, varför förlät du honom?

Jag har dejtat killar som ljugit för mig, som har gått bakom ryggen, de har träffat andra och svinat runt på krogen. Dock är att dejta och att vara i ett förhållande två olika saker. När man dejtar lär man känna varandra, när man är i ett förhållande så har man valt varandra, valt att vara ett. Hade jag varit du, så hade jag lämnat dagen jag fick reda på hans otrohet. Jag har aldrig förlåtit, utan vänt blad, gått min väg och låtit min självrespekt sväva över molnen. Det är dock en svår sak att göra, när förlåta är den lättaste utvägen. Om du nu väljer att fortsätta vara i ett förhållande med honom, så berätta för honom hur du känner. Berätta hur han fick dig att bli så pass liten att du tappade hela din självkänsla. Berätta hur det känns när han kollar på andra tjejer och berätta att du inte har någon tillit, den kanske kommer tillbaka men då måste den här snubben verkligen kriga.

Vad är en Queen utan en King? En Queen. Glöm aldrig det.

Inga kommentarer ännu

Lämna kommentar