Emmy Winther TEXTER

DU GÅR PÅ P-PILLER VA?

13 december, 2017

Där var det hela slut, tänker du medan han ligger där och skakar. Det går ofta fort, jag menar att slita av en kvinnas kläder och hoppa in i akten utan att direkt tänka sig för. Det är inte speciellt bekvämt för dig, men han njuter. Sen tar det slut och han ställer dig frågan, du går på p-piller va?

Ansiktsuttrycket när du svarar nej. Hans ansiktsuttryck, någon kombination av rädsla och en idiot som försöker klura ett svårt mattetal. ”Du får köpa dagen efter piller”, säger han till dig. Helt plötsligt är det hela ditt problem, du ska få ta konsekvenserna i att han fick orgasm. Den här killen bryr sig inte, han tänker absolut inte ta ansvar över att hans just i stunden kanske odlat en liten varelse inåt i dig.
P-piller för män, ett piller där män även behöver ta ansvar. ”Aldrig i livet” säger de, samtidigt som de absolut inte tänker bli förälder. Det är bara en abort, hit och dit. Det är skit samma för dem, för en abort behöver aldrig en man gå igenom. Jag börjar bli riktigt trött på den här frågan, typ som att det endast är min plikt som kvinna att se till att allt är säkert. Men helt ärligt, hur korkad är man egentligen när man ställer frågan efter allt är slut, om kvinnan går på preventivmedel? det är inte min skyldighet som kvinna att ta på mig det hela, är du rädd för att bli en fader så se till att skydda den där draken. Eller, va redo med ett dagen efter piller i bakfickan.

Men som ni säkert inte vet, en kvinna kan bli gravid trots det lilla mirakel till dagen efter piller, hon kan till och med bli gravid även när hon har preventivmedel. Blir hon det, är det din skyldighet att vara där om hon tvingas gå igenom en abort. Grow up och ta ert jävla ansvar.

You Might Also Like

Inga kommentarer ännu

Lämna kommentar