DIN HÄNDELSE

DIN STORY ÄR VIKTIG

13 december, 2017

Vill du gå ut med det som hänt dig, det du inte har berättat för någon? mejla mig på Emmywin@hotmail.com (skriv i meddelandet om ni vill vara anonyma). Det här är i syfte av att sprida, få killar att förstår hur vanligt det är, hur ofta kvinnor blir ett offer.

Anonym berättar: ”Jag var 12 år och träffade en kille som jag hade skrivit med, han tog sig rätten till min kropp fast jag inte ville genom fingrar och mun. Hotade mig en hel höst/vinter efteråt att han skulle döda mig om jag fortsatte att berätta för mina vänner vad som hänt och till slut anmälde jag, men han blev bara dömd till “fem samtal med psykolog för att inte återfalla i brott”. Jag blev lämnad av tjejvänner som antog att jag ljög och många andra som inte ens kände mig antog att jag spred rykten. Jag levde med självmordstankar, PTSD, ångest och panik under väldigt lång tid efteråt och lider fortfarande av paniksyndrom som till stor del beror på det som hände. I sommar har det gått 3 år och jag lever fortfarande med psykiska skador från det som hände. Idag är jag 15, ska fylla 16.

Btw. Älskar din personlighet och att du sprider så mycket girlpower varje dag. Du har fått mig att stå upp mot killar så många gånger! Tillsammans är vi starkare”

Anonym berättar: ”Jag var ihop med en kille ett tag. Väcktes varje natt av att han försökte stoppa i kuken i mig. Var yngre då, lite svagare. Konfronterade honom varpå han svarar “vi är tillsammans, du är skyldig att ha sex med mig även om jag sover”. Jag gjorde slut. Men påminna ofta om det än idag, särskilt på nätterna. Herregud. ”

Elin berättar: ”Jag vill berätta en grej som hände på festivalen för 2år sedan, jag var nykter. En man stod bakom mig, och juckade mot min rumpa och jag röt ifrån och frågade vad fan han höll på med, han skrattade och sa att han inte gjort något, och fortsatte. Kände mig så maktlös men samtidigt så jävla förbannad, mitt i publikhavet lyckades en kille locka dit en vakt, berättade vad som hänt och vakten pratade med honom (han nekade), det som värmde mig var att vakten sa om hon säger att det har hänt så tror jag henne, sedan blev han utslängd. Kände så JÄVLA skönt att bli trodd’

You Might Also Like

Inga kommentarer ännu

Lämna kommentar