Emmy Winther TEXTER

Är jag konstig?

13 december, 2017

”Är jag konstig?” är en fråga jag ofta ställer mig själv. Är jag konstig för att jag känner starkare känslor än dig? är jag konstig för att jag har en sådan ilska? är jag konstig för att jag hanterar situationer annorlunda? är jag konstig för att jag är en extremt känslig person? Är det bra att vara konstig?

Jag vill att folk ska förstå mig, men jag vet att jag är komplicerad. När jag blir arg så blir jag inte lite irriterad utan jag ser svart. Jag blir oftast riktigt jävla arg i ungefär 10 minuter sen går det över. När jag är glad så skrattar jag oavbrutet. Jag är lyckligast i världen och oerhört positiv. Jag har en kort stubin, väljer du att irritera mig så gör du det på egen risk, men spring sedan inte iväg som en liten jävla fjolla för nu har jag varnat. Jag blir lätt besviken, små saker för dig kommer alltid vara stora för mig. Ignorans är något av det värsta man kan göra mot mig, jag behöver svar, jag behöver veta om du förstår mig eller om jag är missförstådd.

Jag kan inte sitta still, jag kan inte chilla, jag blir rastlös. Enda gången jag verkligen kan ligga i en famn och ta det lugnt är om jag känner en trygghet. Mitt ex lyckades med det, med honom var jag tryggast i världen. Jag är ofta stressad för jag behöver kontroll, jag kommer därför inte ge dig en uppgift om jag inte har en plan A-B-C, ifall att du skulle misslyckas. Jag har alltid en tanke bakom varje handling jag gör, om det inte går exakt som jag vill så blir jag oerhört besviken på mig själv. Jag gräver ned mig i en grop, får ångest och känner mig misslyckad.

Jag har sällan förhoppningar om människor då jag inte orkar bli besviken längre. Jag kommer tro det värsta om dig tills du motbevisar mig. Jag hatar väldigt lätt, men jag älskar med hela mitt hjärta. Lyckas du få en Emmy som flickvän lär du tacka gudarna för jag kommer behandla dig som min kung. Gör du mig besviken så kan du kolla gravplats, jag kommer att göra allt i min makt för att krossa dig.

Jag tänker inte ursäkta mig längre, såhär är jag, passar det inte så vänligen försvinn ur mitt liv.

You Might Also Like

Inga kommentarer ännu

Lämna kommentar