BLOGG Emmy Winther

6 ANLEDNINGAR TILL ATT KASTA HONOM

13 december, 2017

13533120_10153571516541825_8463905432689359538_nJag behöver inte EN dum pojke för jag har mina flickor.<3

Nästan alla mina tjejkompisar har en pojkvän. En pojkvän som de är överlyckliga med. Jag är ofta det svarta fåret då jag har så extremt svårt att lita på killar. Allt som kommer ur deras mun är för mig ofta skitsnack, jag orkar inte ens lyssna. Ett litet misstag och jag raderar honom helt och hållet. Är du osäker på om killen du träffar är en idiot? läs mina 6 tips. 

1: Långsamma svar
Men långsamma svar menar jag inte 15 minuter, utan vi pratar dagar. Han svarar egentligen bara för att, som han gör med resterande tjejer han skriver med. Tid har ingen, men man gör tid för människor man vill lära känna eller människor man tycker om. Resterande är skitsnack, killen är för självupptagen.

2: Han ljuger om konstiga saker
Jag förstår inte varför killar tror att de kan ljuga och komma undan med det? vill en tjej få reda på information, så får hon reda på information. Om du märker att han ljuger om små saker, som vad han t.ex. åt till lunch, tänk dig då hur mycket han kommer ljuga för dig i framtiden om större saker. Han kanske ligger hemma hos en annan tjej medan han säger till dig att han äter lunch med sin mor. Pass..

3: Han håller inget han lovar
Han lovar dig saker, men håller ingenting. Han skiter i egentligen i att göra dig lycklig, han vill bara få dig att tro det bästa om honom. Han kommer inte göra dig lycklig, han kommer heller inte att förändra sig. Han är en kille som inte kan hålla vad han lovar, vilket resulterar till att du blir irriterad och ledsen. Han låter dig bygga upp förhoppningar medan det är han som spräcker dem.

4: Han leker oberörd framför sina vänner
”Kolla vad han smsade igår” visar du din bästa vän. Du känner dig synlig och bekräftad. Han vill ha dig. När ni senare springer in i varandra där han står med sina vänner, så behandlar han dig som om du vore en främling. Han säger kalla kommentarer och den där gnutta av bekräftelse är helt borta. En kille som inte hyllar dig till skyarna framför sina grabbar är en osäker liten tönt och verkligen inget att satsa på.

5: Ni gör ingenting personligt
Vad menar jag med personligt? jo, att ni hänger aldrig med varandra ensamma för att endast njuta av varandras sällskap. Ni ses sent på kvällarna efter att ni varit ute, eller så festar ni ihop med ett gäng andra människor. Ni gör ingenting personligt, ni gör saker singlar gör. Ni minglar, ni krökar, ni har fyllesex och sen gör ni samma sak nästa vecka.
friendzone next.

6: ”Jag är inte redo för ett förhållande”
Jag förstår, förhållande är skitläskigt. Speciellt om man varit en person som levt som singel den större delen av sitt liv. Men jag som ni vet att det där är en annan mening för ‘‘Jag gillar dig men jag vill ligga med fler tjejer samtidigt”. Låt honom, låt honom fortsätta sitt liv som singel och gå din väg. På vägen bort från honom så ska du ge dig fan på att visa honom vad han missar.
Adios Loser

You Might Also Like

Inga kommentarer ännu

Lämna kommentar